Doživite Izrael u srcu Zagreba

Prvi i jedini centar za njegu kože u Hrvatskoj, gdje ćete doživjeti mistiku Mrtvog mora i osjetiti moć njegovih ljekovitih minerala na vlastitoj koži.

 

Netaknuta sol i blato Mrtvog mora opustiti će vam um, a snagom svojih minerala obskrbiti tijelo novom energijom i učiniti ga spremnim za nove izazove.

blato-sol-mrtvo-more

MEDELIOR CENTAR  ne izmišlja toplu vodu, ne prodaje maglu, ne mami vas supersoničnim uređajima koji će od vas napraviti holivudskog  idola, ne izvodi bespotrebne rituale, niti nudi tretmane koji traju i traju samo  kako bi ostavili dojam da je na vašoj koži primijenjena super ultra hi-tech tehnologija  koja će vam garantirati vječno zdravlje, mladost i ljepotu kože.

Medelior centar ima jednu misiju, a to je da vam na najprirodniji i najučinkovitiji način, pomogne da se u svojoj koži osjećate baš kako treba.

Proizvodi i usluge koje nudimo su  djelotvorne inovacije, koje su mnogim znanstvenim studijama dokazane kao najbolje za kožu.

Medelior centar je moderno opremljen i osigurava potpunu intimu za vrijeme opuštanja kako bi vam boravak bio što ugodniji.

Korištenjem najkvalitetnijih sirovina, osiguravamo kvalitetu i djelotvornost tretmana,  a ljubazno osoblje daje svoj maksimum da svoje znanje primjeni  na svakom tipu i stanju kože i individualno vas savjetuje o pravilnoj njezi.

Posjetite nas u Medelior centru i u ugodnoj atmosferi opustite duh i tijelo, a  istovremeno poklonite svojoj koži najbolju njegu, jer samo takvu zaslužuje.

PONUDA  PROIZVODA, TRETMANI I CIJENE

Medelior centar za njegu kože je prvi  i jedini centar u Hrvatskoj  koji u ponudi nudi individualne tretmane kakve u Izraelu koriste za rješavanje kožnih problema, jer sol i blato Mrtvog mora, dokazano djeluju na ublažavanje simptoma kožnih bolesti poput psorijaze, atopijskog dermatitisa, seboreje i sličnih kožnih problema.

Također nudimo ekskluzivne antiage  tretmane,  regeneracijske tretmane tijela, tretmane blatom Mrtvog mora koje u Izraelu koriste za ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima. Masaže, tretmani čišćenja lica, make up,  manikure i depilacije, sve to možete obaviti u Medelior centru,  a jedna od posebnosti koju nudimo je anticelulitni tretman sa Medelior Velvet pastom koja vrlo učinkovito uklanja celulit bez grubog mehaničkog djelovanja.

Svi proizvodi koji se koriste u tretmanima prilagođeni su svim tipovima kože, a naročito vodimo računa o osjetljivoj i problematičnoj koži.

Za njegu kose,  kože lica, tijela i vlasišta u vlastitom domu, nudimo velik izbor prirodne kozmetike s mineralima Mrtvog mora.

MBSdsc_7918orig print