Doživite Izrael u srcu Zagreba

Prvi centar za njegu kože koji  u suradnji sa izraelskim brendom Mineral Beauty System, nudi  opuštajuće i terapijske  tretmane solnim kupkama Mrtvog mora i tretmane blatom Mrtvog mora.

Netaknuta sol i blato mrtvog mora isporučuju se direktno iz Izraela te bez ikakvih dodataka koriste u našim tretmanima.

blato-sol-mrtvo-more

MEDELIOR CENTAR  ne izmišlja toplu vodu, ne prodaje maglu, ne mami vas supersoničnim uređajima koji će od vas napraviti holivudskog  idola, ne izvodi bespotrebne rituale, niti nudi tretmane koji traju i traju samo  kako bi ostavili dojam da je na vašoj koži primijenjena super ultra hi-tech tehnologija  koja će vam garantirati vječno zdravlje, mladost i ljepotu kože.

Medelior centar, kao i Medelior  kozmetika ima jednu misiju, a to je da vam bez štetnih posljedica za organizam, pomogne da se u svojoj koži osjećate baš kako treba.

Svi proizvodi iz naše proizvodnje su djelotvorne inovacije, a kozmetički i terapijski tretmani koje nudimo su baš onakvi kakvim su u mnogim znanstvenim studijama dokazani da djeluju.

Centar je opremljen najmodernijim uređajima koji se koriste u tretmanima čišćenja lica, vrhunskim kadama, tuševima i terapijskim stolovima kako bi vam boravak u našem centru bio što ugodniji, ali ono što je najbitnije je to, da se svi tretmani izvode najkvalitetnijim sirovinama u koncentraciji u kojima su one uistinu djelotvorne, a ljubazno osoblje daje svoj maksimum da svoje znanje primjeni  na svakom tipu i stanju kože.

Posjetite nas u Medelior centru i uz ugodnu atmosferu i visoko učinkovite tretmane koje nudimo, poklonite svojoj koži  zdravlje u pravom smislu!

PONUDA  PROIZVODA, TRETMANI I CIJENE

Medelior centar za njegu kože je prvi centar u Hrvatskoj  koji u ponudi nudi individualne tretmane u rješavanu kožnih problema, u kojima koristi ljekovitu sol i blato Mrtvog mora, koji dokazano djeluju na ublažavanje simptoma kožnih bolesti poput psorijaze, atopijskog dermatitisa, seboreje i sličnih kožnih problema.

Također nudimo ekskluzivne antiage  tretmane, sportske tretmane, terapijske tretmane ublažavanja bolova u zglobovima, masaže, tretmane čišćenja lica, make up, feniranje i manikuru, a jedna od posebnosti anticelulitnog tretmana je vrhunski učinkovita Medelior Velvet pasta, novitet iz Medelior linije koja vrlo učinkovito uklanja celulit bez grubog mehaničkog djelovanja

Svi proizvodi koji se koriste u tretmanima, osim zdravoj koži, namijenjeni su osjetljivoj i problematičnoj koži.

Uz tretmane nudimo i velik izbor kvalitetne  preparativne kozmetike s kojom u vlastitom domu možete održavati kvalitetnu njegu kože.

dead-sea