Doživite Izrael u srcu Zagreba

Prvi i jedini centar za njegu kože u Hrvatskoj, gdje ćete doživjeti mistiku Mrtvog mora i osjetiti moć njegovih ljekovitih minerala na vlastitoj koži.

 

Netaknuta sol i blato Mrtvog mora opustiti će vam um, a snagom svojih minerala obskrbiti tijelo novom energijom i učiniti ga spremnim za nove izazove.

blato-sol-mrtvo-more

MEDELIOR CENTAR  ne izmišlja toplu vodu, ne prodaje maglu, ne mami vas supersoničnim uređajima koji će od vas napraviti holivudskog  idola, ne izvodi bespotrebne rituale, niti nudi tretmane koji traju i traju samo  kako bi ostavili dojam da je na vašoj koži primijenjena super ultra hi-tech tehnologija  koja će vam garantirati vječno zdravlje, mladost i ljepotu kože.

Medelior centar ima jednu misiju, a to je da vam na najprirodniji i najučinkovitiji način, pomogne da se u svojoj koži osjećate baš kako treba.

Proizvodi i usluge koje nudimo su  djelotvorne inovacije, koje su mnogim znanstvenim studijama dokazane kao najbolje za kožu.

Medelior centar je moderno opremljen i osigurava potpunu intimu za vrijeme opuštanja kako bi vam boravak bio što ugodniji.

Korištenjem najkvalitetnijih sirovina, osiguravamo kvalitetu i djelotvornost tretmana,  a ljubazno osoblje daje svoj maksimum da svoje znanje primjeni  na svakom tipu i stanju kože i individualno vas savjetuje o pravilnoj njezi.

Posjetite nas u Medelior centru i u ugodnoj atmosferi opustite duh i tijelo, a  istovremeno poklonite svojoj koži najbolju njegu.

PONUDA  PROIZVODA, TRETMANI I CIJENE

Medelior centar za njegu kože u svojoj ponudi nudi potpuni “restart” duha i tijela.

Profesionalna usluga, opuštajući ambijent i najpovoljnije cijene.

Tretmani čišćenja i njege lica,  prirodni anti-age  tretmani, manikura, pedikura, depilacija, regeneracijski tretmani tijela mineralima Mrtvog mora.

Medelior centar je prvi i jedini u Hrvatskoj, koji u ponudi nudi individualne prirodne tretmane  za ublažavanje simptoma kožnih bolesti poput psorijaze, atopijskog dermatitisa, seboreje  i sl.

Tretmani se temelje na stoljećima starim metodama izraelskih klinika, u kojima se koristi sol i blato Mrtvog mora, a koji su se pokazali kao najuspješniji u liječenju kožnih bolesti.

Svi proizvodi koji se koriste u tretmanima prilagođeni su svim tipovima kože, a naročito vodimo računa o osjetljivoj i problematičnoj koži.

Za njegu kose,  kože lica, tijela i vlasišta, nudimo velik izbor prirodne kozmetike s mineralima Mrtvog mora.

MBSdsc_7918orig print