PRIRODNI SASTOJCI I VRHUNSKA OPREMA

MEDELIOR CENTAR ZA NJEGU KOŽE opremljen je visokokvalitetnim uređajima za tretmane čišćenja lica, vrhunskim kadama, tuševima i terapijskim stolovima kako bi vam boravak u našem centru bio što ugodniji.

Doživite Izrael u srcu Zagreba

Prvi centar za njegu kože koji u suradnji sa izraelskim brendom Mineral Beauty System, nudi opuštajuće i terapijske tretmane solnim kupkama Mrtvog mora i tretmane blatom Mrtvog mora. Netaknuta sol i blato mrtvog mora isporučuju se direktno iz Izraela te bez ikakvih dodataka koriste u našim tretmanima.

STRUČNI TIM I LJUBAZNO OSOBLJE

Dozvolite da se o vašoj koži pobrinu vrhunski stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom.

Posjetite nas u Medelior Centru i uz ugodnu atmosferu i visoko učinkovite tretmane poklonite svojoj koži zdravlje u pravom smislu!

Osim kozmetičkih i opuštajućih kupki sa visokom koncentracijom soli Mrtvog mora i tretmana blatom Mrtvog mora, u Medelior Centru nudimo i terapijske kupke i tretmane blatom s obzirom da je njihova primjena u liječenju raznih kožnih bolesti poput psorijaze, dermatitisa, ali i bolesti zglobova, artritisa, reumatizma, nadaleko poznata i učinkovita.

Kontakt i narudžbe

TEL:

+385 1 6298 837

E-MAIL:

centar@medelior.com

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje je moguće gotovinom te svim debitnim i kreditnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners) te plaćanje na rate kreditnim karticama Zagrebačke banke.

Kako do nas?