http://medelior.com/wp-content/uploads/2015/07/medelior-active1.jpg

Medelior Active sastoji se od dvije komponente koje se nanose uzastopno jedna za drugom:  komponenta 1 nanese se na problematični dio kože i odmah po upijanju nanosi se komponenta 2.

Krema se koristi 3 do 4 puta dnevno dok se simptomi ne povuku, a nakon povlačenja, dovoljno je nanijeti ju jednom dnevno ili prema potrebi.

Kožni problemi na koje Medelior Active djeluje često su takve prirode da se vraćaju pa je važno kontinuirano korištenje kreme uslijed kojeg će korisnik primijetiti da je kožni problem, iako se vraća, manje izražen, puno se prije povlači i postaje sve rjeđi.

Nanošenjem Medelior Active kreme na kožu, koja je oštećena, osjeća se žarenje koje ubrzo nestaje, a s njime nestaje i svrbež.

Žarenje koje se osjeća nije nuspojava, već posljedica djelovanja kapsaicina, a intenzitet žarenja smanjuje se oporavkom kože.

KAPSAICIN (Capsicum)

Ako su kortikosteroidi korišteni neposredno prije početka tretiranja Medelior Active kremom ili se koriste kontinuirano duže vremensko razdoblje, potrebno je napraviti detoksikaciju organizma kako učinak kreme ne bi izostao.

Blaži oblici kožnih problema na manjim površinama nestaju već u nekoliko dana, dok za rezultate kod težih oblika treba duže vrijeme i, naravno, kontinuirano korištenje.

Uz korištenje proizvoda vrlo je važno pridržavati se osnovnih pravila ponašanja koja uključuju redovnu higijenu i eksfolijaciju kože, unos tekućine, detoksikaciju organizma i dr. što bi svatko tko se suočava s kožnim problemom svakako trebao znati i primjenjivati.

Ono što korisnik treba imati na umu je da je svaka osoba individua za sebe, da je Medelior Active potpuno prirodan proizvod, bez ikakvih štetnih posljedica za ljudski organizam te da za njegovu punu učinkovitost treba vremena i da jedino kortikosteroidi mogu dati brz učinak, ali imaju svojih mana. Više o kortikosteroidima pročitajte ovdje.

Medelior Active krema potiče regeneraciju, popravlja strukturu, brzo i učinkovito ublažava te sprječava kožne probleme, vraća koži sjaj, vlažnost i prirodan izgled, a korisnici mogu biti sigurni da njezinim korištenjem dodatno ne narušavaju svoje zdravlje.