New
1238
1100720056501364041

Win-Win Basic (paket koji pobjeđuje)

599.00 Kn

Brojne znanstvene studije izraelskih klinika potvrđuju ljekovita svojstva soli i blata Mrtvog mora koji smanjuju simptome suhoće, hrapavosti, crvenila, svrbeža, osjećaja zatezanja kože, kao i upalne infiltracije kože.

DOSTUPNO NA ZALIHI

Opis proizvoda

Paket Win Win Basic  sastoji se od četiri proizvoda i koristi se kao kućni tretman

 1. Koncentrat Mrtvog mora (čisto Mrtvo more)
 2. Blato Mrtvog mora
 3. Medelior Active (2x30ml)
 4. Dnevna i noćna krema s uljem konoplje i mineralima Mrtvog mora

Kombinacijom upotrebe ova četiri proizvoda  znatno se smanjuju simptomi suhoće, hrapavosti, crvenila, svrbeža i osjećaja zatezanja kože, kao i upalne infiltracije kože.

Izraelski liječnici potvrđuju da sastojci ova četiri proizvoda služe kao idealna terapija održavanja, tj. kao  redovita proaktivna primjena na predilekcijska mjesta na koži radi sprječavanja recidiva bolesti.

 • 100% čisti koncentrat Mrtvog mora, namijenjen je za sve tipove kože, a preporučuje se za problematičnu kožu sklonu aknama, kod dermatitisa, psorijaze i dr.
 • Blato Mrtvog mora sadrži sve minerale potrebne za zdravlje organizma i može se nanositi izravno na kožu što ga čini izvrsnim sredstvom za liječenje širokog raspona kožnih bolesti kao što su psorijaza, dermatitis, ekcemi, akne i upalna stanja kože.
 • Medelior Active umiruje problematičnu i osjetljivu kožu, vraća vlagu, potiče zacjeljivanje , čuva i jača lipidnu barijeru kože  čime sprječava iritacije i razvoj kožnih problema
 • Dnevna i noćna krema  s uljem  konoplje i mineralima Mrtvog mora, hidratizira i također obnavlja kožu, djeluje kao antioksidant i regulira pH.

Uporaba:

 1. Oštećena mjesta na koži navlažiti čistom blazinicom natopljenom koncentratom Mrtvog mora.
 2. Na vlažna mjesta nanijeti blato Mrtvog mora u sloju debljine 1-2mm i ostaviti da se osuši. (cca 20min)
 3. Kada se blato osušilo (“skorilo”), blato isprati MLAKOM
 4. Prilikom ispiranja, istovremeno lagano trljati blato kako bi se skinule mrtve stanice kože (naročito važno je da se svakodnevno uklanjaju “ljuskice” na zahvaćenim dijelovima kože)
 5. Posušiti kožu i nanijeti Medelior Active prema uputi iz pakiranja.
 6. Nakon 10min dodatno hidratizirati kožu kremom sa uljem konoplje i mineralima Mrtvog mora.

Blato i sol Mrtvog mora potpuno su prirodni i mogu se koristiti svakodnevno bez štetnih posljedica na organizam. Korištenje blata i soli za teža stanja kože preporuča se jednom dnevno, a umjerena do blaža stanja kože, 3x tjedno. Nakon povlačenja simptoma problema kože, koristiti po potrebi.

Za dodatne informacije o terapeutskom djelovanju i za najbolje rezultate savjetujte se u Medelior centru za njegu kože